Ervaringen Blogs Contact

Persoonlijk coachtraject

  • Flexibel maatwerktraject waarin we werken aan het realiseren van jouw doelen
  • Begeleiding gedurende 3 maanden
  • 5 tot 7 sessies van minimaal 60 minuten
  • Tussentijdse ondersteuning; gelegenheid om te appen, mailen of bellen als je ergens tegenaan loop
  • Keuze uit online, buiten of binnen locatie, afhankelijk van jouw wensen en behoeften.

Tarief coachtraject particulieren: € 575,- incl. btw
Tarief coachtraject bedrijven: € 675,- excl. btw

Interesse gewekt?

Neem gerust contact op voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek.

Hoe help ik jou?

Jij bent uitgerust met alles wat je nodig hebt en het is mijn missie jou te helpen bij het aanboren van jouw natuurlijke potentie om vanuit authentieke kracht te kunnen leven.

Ik zie jou als een uniek, compleet en totaal individu en als onderdeel van een geheel. Omdat alles met elkaar verbonden is en een vraag nooit op zichzelf staat, benader ik jouw vraag vanuit meerdere kanten. Door jouw vraag bij de wortel aan te pakken, zijn veranderingen natuurlijk en daadwerkelijk voelbaar.

Met de combinatie van praktische, doelgerichte coaching en het diepgaande effect van counseling, begeleid ik je bij het doorbreken van belemmerende patronen en stappen zetten richting jouw doel. Zonder oordeel, met oprechte aandacht en snel tot de kern.

Iedereen is verschilllend en daarom laat ik me niet beperken door vaste protocollen. Ik sluit aan bij jouw ontwikkelbehoefte. Jouw vraag staat centraal en ik zet intuïtief in wat op dat moment nodig is.

Als gediplomeerd Coach-Counselor en gecertificeerd Acceptance and Commitment-Coach (ACT) kenmerkt mijn werkwijze zich door elementen uit de positieve psychologie, oplossingsgerichte therapie, regressiecounseling, mindfulnes & zelfcompassie, systemisch werk, energetisch werk en cognitieve gedragstherapie.