Ervaringen Blogs Contact

Blended coach-counsel traject

1. Korte termijn

Voor een specifieke vraag. In 5 sessies help ik je met het vinden van een oplossing of nieuwe wegen, waarbij jouw vraag centraal staat. Na de 5de sessie is er een evaluatiemoment en kunnen er zonodig sessies bijgeboekt worden.

Omdat iedereen verschillend is bied ik maatwerk en gebruik ik werkvormen die jij op dat moment nodig hebt. Dit kan gespreksvoering zijn, praktische opdrachten of oefeningen. Mijn werkwijze kenmerkt zich door stromingen als: energetisch werk, lichaamsbewustzijn, het onderbewuste en bewustwording, mindfullness & zelfcompassie, regressie counseling, systemisch werken.

Voorafgaand spreken we een gratis kennismakingsgesprek af van maximaal 20 minuten (telefonisch/videobellen). De vervolgsessies kunnen live en online plaatsvinden, afhankelijk van jouw behoefte. 

Investering voor een pakket van 5 sessies:  400 euro
Investering voor een online of live sessie:  85 euro

Interesse gewekt?

Neem vandaag contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

2. Lange termijn

Ik kan een periode met je meelopen. Naast ondersteuning in alles waar je tegenaan loopt, ligt de focus van mijn begeleiding op het telkens terugbrengen naar jouw eigen wijsheid. Hierbij kunnen indien nodig allerlei werkvormen gebruikt worden. De sessies zijn flexibel in te boeken. De eerste tijd zal je mogelijk vaker behoefte hebben aan een sessie dan later. Ook kun je kiezen voor online contact, of een chatsessie. 

Voorafgaand spreken we een gratis kennismakingsgesprek af van 20 minuten (via telefoon of videobellen). Gedurende de periode die we afspreken sta ik wekelijks maximaal 1 uur volledig tot jouw beschikking. De sessies kunnen live en online plaatsvinden, afhankelijk van jouw behoefte.

Investering voor 60 minuten live sessie:  85 euro 

Wat doe ik?

Zonder oordeel kijk en luister ik naar je. Ik zie jou en laat jou jezelf zien. Met mijn oprechte aandacht, empathie en rustige houding, voel je de ruimte om op je gemak te zijn. Ik help je om in verbinding te komen met je ware natuur zodat je meer moeiteloos een succesvol leven kan leiden. Dit doen we door het onbewuste bewust te maken, te werken aan het wegnemen van belemmeringen op het niveau waar die zijn ontstaan en het versterken van jouw kracht.