Ervaringen Blogs Contact
17 feb 2021

Iedereen wil gelukkig zijn, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Want ondanks dat je hard werkt en alles hebt, zoals een huis, een partner, kinderen, werk, vrienden, de sportclub, vakanties en leuke dingen doen, kan het zijn dat je niet tevreden bent. Je wilt steeds meer en steeds beter. Je voelt je niet écht gelukkig.

Wat is dat ware geluk dan eigenlijk? Het zit niet in wat je al gedaan hebt, anders had je het al gevonden. Je kunt het ook niet kopen, maken of vasthouden. Je kunt er lang naar zoeken, maar niet vinden. Wat je wel weet is dat er iets moet veranderen. En dat dit een diep gevoel van tevredenheid, rust en voldoening zal geven. Onafhankelijk van je omstandigheden. 

Het is de moeite waard, want hiermee maak je niet alleen jezelf blij, maar je doet ook je kind voor hoe dat moet: gelukkig zijn. Wist je dat de energie van wat niet gezegd wordt maar er wél is, feilloos wordt opgepikt door een kind? Dus als je zegt ‘ik ben gelukkig’, terwijl je je diep van binnen niet zo voelt, dan straal je die energie onbewust uit en is dat wat je overdraagt. Ga daarom voor dat ware geluk.