Ervaringen Blogs Contact

Ervaringen

Anita (48 jaar), moeder van dochter (15) en zoon (13)

Wat ik fijn vond aan de gesprekken met Aimee is dat ik voelde dat ze oprecht aandacht had voor me. Soms wilde ik wat te snel en hoewel ze ook snel mee kan schakelen, kon ze me ook waar nodig op een positieve manier afremmen. Haar kracht is om je van je hoofd naar je gevoel te brengen en ze is een kei in de juiste vragen stellen. Dit hielp mij om beter zicht te krijgen op een aantal zaken. 

Elizabeth (36), moeder van 2 dochters (8 en 3)

Aimee is rustig en vriendelijk in het contact. Ze kan goed luisteren en ze stelt precies de vragen die je nodig hebt om tot inzichten te komen. Soms zijn het ondersteunende vragen en soms confronterende. Dat had ik echt nodig. Gesprekken met haar hebben mij ontzettend veel gebracht. Ik weet nu hoe ik dingen anders kan aanpakken zodat ik mijn passies kan waarmaken!

Gisela (43 jaar), moeder van zoon (3) en dochter (2)

“Hoe voorkom ik dat ik een overbezorgde moeder word?  Hoe ga ik om met het gevoel dat ik volledig geleefd word? Hoe ga ik om met 2 jonge kinderen die je voortdurend een spiegel voorhouden waar je soms liever niet in wil kijken?”  

Dit zijn een paar dilemma’s waar ik dagelijks tegenaan liep en dit bracht me bij Aimee. Zij heeft mij in een paar sessies laten ervaren hoe het anders kan. Ze kan goed contact maken, verbinden en geeft vertrouwen. Er heerst een veilige, warme sfeer. Haar manier van luisteren, doorvragen en oefeningen op onbewust niveau doen, brachten mij het inzicht wat ik nodig had. Daardoor ben ik nu in staat om mijzelf en mijn kinderen vertrouwen te geven. En ik vind het nu ook een stuk prettiger om in de spiegel te kijken!”

Sara (25)

Het contact met Aimee heb ik als zeer positief en prettig ervaren. Ze geeft je een erg comfortabel gevoel, waardoor je alles open en eerlijk met haar kan bespreken. Aimee probeert vrij snel al concreet te maken wat je doel is en waarom het niet lukt om dat doel te bereiken. Zodat in oplossingen gedacht kan worden, waar je mee vooruit kan. Wat ik erg positief vind aan haar manier van werken, is dat ze heel erg goed de bijzaken van hoofdzaken onderscheidt. Ze heeft mij geholpen door ervoor te zorgen dat ik telkens beter stil sta bij bepaalde negatieve patronen, die mede veroorzaken dat ik mijn eigen vooruitgang belemmer.