Ervaringen Blogs Contact

Analyse micro-expressies

Door middel van een korte video-opname van je gezicht laat ik je via je micro-expressies zien wat er op onbewust niveau speelt. Je ziet zelf het verschil tussen je mood en je mind en je krijgt inzicht in jouw onbewuste strategieën. Dit is zuivere informatie die niet bedacht is of gestuurd door je brein of wilskracht. Duidelijk waarneembaar en inzichtgevend.

De analyse duurt 60 tot 90 minuten en kun je los afnemen, maar is ook een goed vertrekpunt in een coachtraject. In dat geval is de analyse bij de prijs van het traject inbegrepen.

Tarief losse analyse particulieren: € 100,– incl. btw
Tarief losse analyse bedrijven: € 110,– excl. btw

“Tot je het onbewuste bewust maakt, zal het je leven sturen en zul je dit ‘het lot’ noemen”
-C.G. Jung-

Interesse gewekt?

Neem nu contact op voor een gratis kennismakingsgesprek of meer informatie

Hoe help ik jou?

Jij bent uitgerust met alles wat je nodig hebt en het is mijn missie jou te helpen bij het aanboren van jouw natuurlijke potentie om vanuit authentieke kracht te kunnen leven.

Ik zie jou als een uniek, compleet en totaal individu en als onderdeel van een geheel. Omdat alles met elkaar verbonden is en een vraag nooit op zichzelf staat, benader ik jouw vraag vanuit meerdere kanten. Door jouw vraag bij de wortel aan te pakken, zijn veranderingen natuurlijk en daadwerkelijk voelbaar.

Met de combinatie van praktische, doelgerichte coaching en het diepgaande effect van counseling, begeleid ik je bij het doorbreken van belemmerende patronen en stappen zetten richting jouw doel. Zonder oordeel, met oprechte aandacht en snel tot de kern.

Iedereen is verschilllend en daarom laat ik me niet beperken door vaste protocollen. Ik sluit aan bij jouw ontwikkelbehoefte. Jouw vraag staat centraal en ik zet intuïtief in wat op dat moment nodig is.

Als gediplomeerd Coach-Counselor en gecertificeerd Acceptance and Commitment-Coach (ACT) kenmerkt mijn werkwijze zich door elementen uit de positieve psychologie, oplossingsgerichte therapie, regressiecounseling, mindfulnes & zelfcompassie, systemisch werk, energetisch werk en cognitieve gedragstherapie.