Ervaringen Blogs Contact

Analyse Micro-expressies

In één gesprek meer helderheid. In dit consult maak ik een korte video-opname van je gezicht. Op basis van de beelden analyseer ik jouw micro-expressies. Hiermee krijg je inzicht in jouw strategieën. Je ziet zelf wat er op onbewust niveau speelt. Duidelijk, waarneembaar en niet bedacht of gestuurd door wilskracht. 

De video-analyse kan alleen live gedaan worden. De sessie duurt 60 minuten en de investering bedraagt 90 euro 

Interesse gewekt?

Interesse? Neem nu contact op voor een kennismakingsgesprek of meer informatie

Wat doe ik?

Zonder oordeel kijk en luister ik naar je. Ik zie je zoals je werkelijk bent. En ik laat jou jezelf zien. Met mijn oprechte aandacht, begrip en een rustige houding, ga ik tot de kern om je hoofd en hart te laten samenwerken. Door het onbewuste bewust te maken, te werken aan het wegnemen van belemmeringen op het niveau waar die zijn ontstaan en het versterken van jouw kracht.