Ervaringen Blogs Contact

Analyse Micro-expressies

In één gesprek meer helderheid. In dit consult maak ik een korte video-opname van je gezicht. Op basis van de beelden analyseer ik jouw micro-expressies. Hiermee krijg je inzicht in jouw strategieën. Je ziet zelf wat er op onbewust niveau speelt. Duidelijk, waarneembaar en niet bedacht of gestuurd door wilskracht. 

De video-analyse kan alleen live gedaan worden. De sessie duurt 60 minuten en de investering bedraagt 90 euro 

Interesse gewekt?

Interesse? Neem nu contact op voor een kennismakingsgesprek of meer informatie

Wat doe ik?

Zonder oordeel kijk en luister ik naar je. Ik zie je als geheel, zoals je werkelijk bent. En ik laat jou jezelf zien. Met mijn oprechte aandacht, empathie en rustige houding, voel je de ruimte om op je gemak te zijn. Ik help je om te voelen en in verbinding te komen met het grote geheel. Het is mijn missie om jou te helpen een moeiteloos en succesvol leven te leiden, door vanuit je ziel je hoofd en hart te laten samenwerken. Dit doen we samen door het onbewuste bewust te maken, te werken aan het wegnemen van belemmeringen op het niveau waar die zijn ontstaan, en het versterken van jouw kracht.