Ervaringen Blogs Contact

Hoe help ik jou?

Jij bent uitgerust met alles wat je nodig hebt en het is mijn missie jou te helpen leven vanuit jouw ware natuur en jouw unieke bijdrage aan de wereld. Zonder oordeel, met oprechte aandacht en snel tot de kern.

Door het stellen van de juiste vragen, goed luisteren, het voorhouden van een spiegel en met de combinatie van praktische, doelgerichte coaching en het diepgaande effect van counseling, verhelderen we wie je bent, waar je staat, waar je heen wilt, wat je te doen hebt en lossen we onderliggende belemmeringen op.

Ik zie jou als een uniek, compleet en totaal individu en als onderdeel van een geheel. Omdat alles met elkaar verbonden is en een vraag nooit op zichzelf staat, benader ik jouw vraag vanuit meerdere kanten. Door jouw vraag bij de wortel aan te pakken, ga je van nature anders kijken en doen en zijn veranderingen daadwerkelijk voelbaar.

Iedereen is verschilllend en daarom laat ik me niet beperken door vaste protocollen. Ik sluit aan bij jouw ontwikkelbehoefte. Jouw vraag staat centraal en ik zet intuïtief in wat op dat moment nodig is.

Mijn werkwijze is o.a. gebaseerd op de positieve psychologie, natuurcoaching, ontwikkelingsgericht coachen, systemisch werk, cognitieve gedragstherapie, regressiecounseling en mindfullnes & zelfcompassie.

Naast binnen of buiten, ook online coaching mogelijk

Dit betekent:

geen reistijd of reiskosten
zeer laagdrempelig
snel to the point
contact wanneer het jou het beste uitkomt
op de manier zoals jij prettig vindt (mail, zoom, app, telefoon)
vanuit jouw vertrouwde omgeving