Ervaringen Blogs Contact

Wat doe ik?

Zonder oordeel kijk en luister ik naar je. Ik zie je zoals je werkelijk bent. En ik laat jou jezelf zien. Met mijn oprechte aandacht, begrip en een rustige houding, ga ik tot de kern om je hoofd en hart te laten samenwerken. Door het onbewuste bewust te maken, te werken aan het wegnemen van belemmeringen op het niveau waar die zijn ontstaan en het versterken van jouw kracht.

Omdat iedereen verschillend is bied ik maatwerk en gebruik ik werkvormen die jij op dat moment nodig hebt. Stromingen die je in mijn werkwijze terugziet: lichaamsbewustzijn, het onderbewuste en bewustwording, mindfulness & zelfcompassie, regressie counseling, systemisch werken. Jouw vraag benader ik integraal, dat wil zeggen dat ik hierin alle dimensies van ontwikkeling betrek (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel), omdat vragen en problemen niet op zichzelf staan.

Naast live coaching, kun je ook kiezen voor online coaching. Dit betekent:

geen reistijd of reiskosten
zeer laagdrempelig
contact wanneer het jou en mij het beste uitkomt
op de manier zoals jij prettig vindt (mail, chat, app, skype, telefoon)
vanuit jouw vertrouwde omgeving