Ervaringen Blogs Contact

Wat doe ik?

Zonder oordeel kijk en luister ik naar je. Ik zie jou en laat jou jezelf zien. Met mijn oprechte aandacht, empathie en rustige houding, voel je de ruimte om op je gemak te zijn. Ik help je om in verbinding te komen met je ware natuur zodat je meer moeiteloos een succesvol leven kan leiden. Dit doen we door het onbewuste bewust te maken, te werken aan het wegnemen van belemmeringen op het niveau waar die zijn ontstaan en het versterken van jouw kracht.

Omdat iedereen verschillend is bied ik maatwerk en gebruik ik werkvormen die jij op dat moment nodig hebt. Stromingen die je in mijn werkwijze terugziet: lichaamsbewustzijn, het onderbewuste en bewustwording, mindfulness & zelfcompassie, regressie counseling, systemisch werken. Jouw vraag benader ik integraal, dat wil zeggen dat ik hierin alle dimensies van ontwikkeling betrek (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel), omdat vragen en problemen niet op zichzelf staan.

Naast live coaching, kun je ook kiezen voor online coaching. Dit betekent:

geen reistijd of reiskosten
zeer laagdrempelig
contact wanneer het jou en mij het beste uitkomt
op de manier zoals jij prettig vindt (mail, chat, app, skype, telefoon)
vanuit jouw vertrouwde omgeving