Ervaringen Blogs Contact

Wie ben ik?

Mijn naam is Aimee Goossens, 40 jaar, moeder van 3 kinderen en ik sta voor eenheid en liefde, want dat is onze natuurlijke staat. 

In het rationele milieu waar ik opgroeide, werd interesse in andere culturen en gebruiken me met de paplepel ingegoten. Zo leerde ik over grenzen kijken, verschillen waarderen en overeenkomsten kennen. Al jong was ik geïntrigreerd door menselijk gedrag en op zoek naar het verhaal achter het verhaal. Op zoek naar de essentie. Later deed ik een hbo-studie om te kunnen werken met adolescenten en volwassenen uit alle lagen van de samenleving met maatschappelijke en persoonlijke problemen.

Ruim 12 jaar lang analyseerde ik hun gedrag en motiveerde ze voor verandering. Zo ontdekte ik dat problemen en struggles ontstaan door overlevingsgedrag en dat mensen hierdoor van hun ware natuur vervreemden. En dat vaak al op jonge leeftijd. Ik zag dat hierdoor menselijk potentieel onbenut bleef. Mijn werkterrein was een versterkte afspiegeling van de samenleving, dus buiten mijn werk zag ik in feite hetzelfde gebeuren.

Toen ik zelf in een burnout belandde, ontdekte ik dat ook dit was ontstaan door overlevingsgedrag. Vanuit een disbalans tussen mijn rationele mind en mijn intuïtieve, gevoelige natuur. Ik had onvoldoende op mijn ziel vertrouwd. Ik heb me vervolgens jarenlang verdiept en gewerkt aan dit thema. Ik liet me inspireren door de wetenschap, oude culturen en Oosterse leefwijzen. Daarnaast ontwikkelde ik me door coaching, therapie, training, workshops en leertrajecten te volgen. Mijn kinderen waren mijn grote drijfveer. Als moeder wenste ik dat mijn kinderen bij hun ware natuur kunnen blijven zodat ze vanuit hun prachtige diepste wezen, hun potentieel kunnen benutten en zo een gezond en gelukkig leven kunnen leiden.

Mijn leven transformeerde. Want ik had niet alleen veel geleerd door te werken met mensen in levenscrisissen. Ook ikzelf had een diepe crisis doorgemaakt. En was hieruit geklommen met vallen en opstaan. Hierdoor had ik geleerd in liefde te leven. Onvoorwaardelijke liefde voor het leven, voor mezelf, mijn omgeving en voor anderen. Ik werd sterker dan ooit. En toen wist ik dat alles kan veranderen. De grootste problemen en onmogelijke situaties zijn op te lossen. En niet alleen dat. Juist moeilijke situaties zijn de sleutel tot het ware geluk, omdat alleen dan verandering mogelijk is naar het leven van je dromen. 

Ik rondde de cursus ‘Child Development’ af aan de Universiteit, behaalde mijn diploma voor Coach-Counselor en startte met mijn bedrijf. Vanuit een missie. Want ik doe niets liever dan met mijn kennis en levenslessen bijdragen aan diep geluk door het verspreiden van vertrouwen. Mensen op een laagdrempelige manier helpen te leven vanuit hart en ziel, zodat ze moeiteloos succesvol kunnen zijn en dit kunnen doorgeven aan hun kinderen. 

Leren en groeien doe ik van nature en met veel plezier, dus ook in mijn werk blijf ik mij vanzelfsprekend persoonlijk en inhoudelijk ontwikkelen.

Voor wie ben ik er?

Wat doe ik?