Ervaringen Blogs Contact

Wie ben ik?

Mijn naam is Aimee Goossens, 40 jaar, moeder van 3 kinderen en ik sta voor eenheid en liefde, want dat is onze natuurlijke staat. 

In het rationele milieu waar ik opgroeide, werd interesse in andere culturen en gebruiken me met de paplepel ingegoten. Zo leerde ik over grenzen kijken, verschillen waarderen en overeenkomsten kennen. Al jong was ik geintrigreerd door menselijk gedrag en het verhaal achter het verhaal. Later deed ik een hbo-studie om te kunnen werken met adolescenten en volwassenen uit alle lagen van de samenleving met maatschappelijke en persoonlijke problemen.

Ruim 12 jaar lang analyseerde ik hun gedrag en motiveerde ze voor verandering. Zo ontdekte ik dat problemen en struggles ontstaan door overlevingsgedrag en dat mensen hierdoor van hun ware natuur vervreemden. En dat vaak al op jonge leeftijd. Ik zag dat hierdoor menselijk potentieel onbenut bleef. Mijn werkterrein was een versterkte afspiegeling van de samenleving, dus buiten mijn werk zag ik in feite hetzelfde gebeuren.

Toen ik zelf in een burnout belandde, ontdekte ik dat ook dit was ontstaan door overlevingsgedrag. Vanuit een disbalans tussen mijn rationele mind en mijn intuïtieve, gevoelige natuur. Ik heb me vervolgens jarenlang verdiept en gewerkt aan dit thema. Ik liet me inspireren door de wetenschap, oude culturen en Oosterse leefwijzen. Daarnaast ontwikkelde ik me door coaching, therapie, training, en workshops te volgen. Mijn kinderen waren mijn grote drijfveer. Als moeder wenste ik dat mijn kinderen bij hun ware natuur kunnen blijven zodat ze, simpelweg door zichzelf te blijven, hun potentieel kunnen benutten en zo een gezond en gelukkig leven kunnen leiden.

Mijn leven transformeerde en ik werd sterker dan ooit. Want ik had niet alleen veel geleerd door te werken met mensen in grote crisissen. Ook ikzelf had een diepe crisis doorgemaakt. En was hieruit geklommen met vallen en opstaan. En toen wist ik dat alles kan veranderen. De grootste problemen en onmogelijke situaties zijn op te lossen. En niet alleen dat. Juist moeilijke situaties zijn de sleutel tot het ware geluk, omdat alleen dan verandering mogelijk is. Ik had geleerd in liefde te leven. Liefde voor het leven, voor mezelf en voor anderen. 

Ik rondde de cursus ‘Child Development’ af aan de Universiteit, behaalde mijn diploma voor Coach-Counselor en startte met mijn bedrijf. Vanuit een missie. Door mijn kennis, inzichten en lessen te delen wil ik bijdragen aan het verspreiden van diep vertrouwen. Mensen helpen te leven vanuit hart en ziel, zodat ze hun dromen kunnen waarmaken en dit kunnen doorgeven aan hun kinderen. 

Leren en groeien doe ik van nature en met veel plezier, dus ook in mijn werk blijf ik mij vanzelfsprekend persoonlijk en inhoudelijk ontwikkelen.

Voor wie ben ik er?

Wat doe ik?