Ervaringen Blogs Contact

Wie ben ik?

Mijn naam is Aimee Goossens en ik woon samen met mijn gezin in Bilthoven.

Hoe het begon
Als kind groeide ik op in een rationeel milieu. Interesse in andere mensen en culturen is me met de paplepel ingegoten. Zo leerde ik over grenzen kijken en verschillen waarderen, maar ook vragen stellen en overeenkomsten kennen. Al jong wilde ik weten waarom mensen doen wat ze doen en hoe het beter kan.

Later deed ik een sociaal agogische hbo-studie en werkte ik ruim 12 jaar lang met adolescenten en volwassenen uit alle lagen van de bevolking. Zo ontdekte ik dat veel problemen ontstaan door vervreemding van onze natuur en overlevingsgedrag. Ook zag ik dat mensen hierdoor hun prachtige natuurlijke talenten niet konden benutten. 

Waarom ik dit doe
Door een burnout ontdekte ik dat ik zelf aan het overleven was. Jarenlang verdiepte ik me in hoe dit anders kon en werkte ik hieraan. Mijn ratio en gevoel kwam meer in balans, ik leerde mijn intuïtie volgen en te vertrouwen op het leven. Ik voelde me sterker dan ooit. Deze verandering had niet alleen positief effect op mij, maar had ook direct effect op mijn 3 kinderen en mijn omgeving.

Door alles wat ik had gezien en ervaren, wist ik dat het mogelijk is om uit de diepste crisis te komen en dat vele levens en zelfs het grote geheel hierdoor kan veranderen. Mijn missie werd duidelijk; anderen helpen met mijn kennis en levenslessen. 

Inspiratie, opleiding en ervaring
Ik liet me inspireren door de wetenschap, levensfilosofieën en spiritualiteit. Ik ontwikkelde me door coaching, therapie, opleiding, training en cursussen te volgen. Zo behaalde ik o.a. een diploma Coach-Counselor aan de Academie voor Coaching en Counseling. 

Leren en groeien doe ik van nature met veel plezier, dus dat blijf ik doen. Ik volg graag nieuwe kennis en ontwikkelingen, laat me bijscholen en doe aan super-/intervisie. Naast mijn eigen bedrijf werk ik als Praktijkondersteuner GGZ bij een huisartsenpraktijk. Hier begeleid ik mensen met psychische klachten.