Ervaringen Blogs Contact

Wie ben ik?

Mijn naam is Aimee Goossens en ik woon samen met mijn gezin in Bilthoven.

Hoe het begon
Interesse in andere mensen en culturen is me met de paplepel ingegoten. Zo leerde ik over grenzen kijken en verschillen waarderen, maar ook vragen stellen en overeenkomsten kennen. Al jong wilde ik weten waarom mensen doen wat ze doen en hoe we als mensen gelukkiger en gezonder kunnen worden.

Later volgde ik een Sociaal-Agogische HBO-studie en werkte ik ruim 12 jaar lang met adolescenten en volwassenen uit alle lagen van de bevolking. Zo ontdekte ik dat veel problemen ontstaan door vervreemding van onze natuur en overlevingsgedrag. Ook zag ik dat mensen door deze stress hun prachtige natuurlijke talenten niet konden benutten. 

Sterker dan ooit
Door een burnout ontdekte ik dat ik zelf aan het overleven was. Jarenlang verdiepte ik mij in hoe dit anders kon en werkte ik hieraan. Mijn ratio en gevoel kwam meer in balans, ik leerde mijn intuïtie volgen en te vertrouwen op het leven. Ik leefde meer vanuit mijn authentieke kracht en voelde me sterker dan ooit. Deze verandering had niet alleen positief effect op mij, maar had ook direct effect op mijn omgeving, waaronder mijn 3 kinderen.

Door alles wat ik inmiddels had gezien en ervaren, wist ik dat het mogelijk is om uit de diepste crisis te komen en dat vele levens hierdoor kunnen veranderen. Mijn missie werd duidelijk; anderen helpen met mijn kennis en levenslessen. 

Inspiratie, opleiding en ervaring
Ik heb me laten inspireren door de wetenschap, (oude) levensfilosofieën en spiritualiteit. Daarbij ontwikkelde ik mijzelf door coaching, therapie, opleiding, training en cursussen te volgen en veel te lezen. Zo behaalde ik o.a. een diploma Coach-Counselor aan de Academie voor Coaching en Counseling, volgde een energetisch leertraject, de opleiding Micro-Expressie-Analyse, training Mindfulness & (Zelf)Compassie van Kristin Neff en ik certificeerde me als Acceptance and Commitment-Coach (ACT). 

Leren en ontwikkelen doe ik van nature met veel plezier. Ik volg graag actualiteiten, ontwikkelingen en trends, laat me bijscholen en doe aan supervisie. Naast mijn eigen bedrijf werk ik als Praktijkondersteuner GGZ bij een huisartsenpraktijk, waar ik mensen begeleid met psychische klachten. Ik ben lid van de Landelijke Vereniging POH GGZ.